Kedvező árú fényképezés

Kedvező árú fényképezések


"MINI digitális csomag"   14.900.- forint
Az ár tartalmaza a minimum 25 perces fényképezést műteremben, egy kiválasztott háttér előtt. Továbbá tartalmaz 40-50 darab kiválasztott fényképet digitálisan (e-mailben) és
ezekből 5 darab kiválasztott képet retusálva adunk át.
(a kedvezmény kupon ennél a csomagnál nem vehető igénybe)

Minden esetben vásárolhatók még fényképek 6 féle méretben valamint több méretben fényképkeretek, vászonképek, több fajta fényképes hűtőmágnesek, fényképes kulcstartók is.

Az elkészült felvételeket átadjuk 800x600-as kicsinyített formában is, szolid vízjellel. Így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével és még a képtolvajok ellen is védve van a fényképe a vízjel segítségével.

ide kattintva tekintse meg galériáinkat.
Családi fényképezés

Családi fényképezés 5-6 főig


"CSAK digitális FOTO" csomag: 22.000.- forint
Az ár tartalmazza az 50-60 perces fényképezést egy vagy igény szerint két kiválasztott háttér előtt sokféle beállítással. Minimum 100-120 darab fotót kidolgozva/korrekciózva digitálisan (e-mailben nagy felbontásban) és ezekből 15 db kiválasztott retusált képet.

"PAPÍRKÉP és FÉNYKÉPES AJÁNDÉK" csomag: 29.000.- forint
Az ár tartalmazza a minimum 60-70 perces fényképezést egy vagy igény szerint két kiválasztott háttér előtt sokféle beállítással. Továbbá tartalmaz 100-120 darab kiválasztott fényképet kidolgozva/korrekciózva digitálisan és ezekből 15 db kiválasztott retusált 10x15-ös méretű papírképet, továbbá 3 darab fényképes hűtőmágnest és 3 darab fényképes kulcstartót, amelyekbe a fényképeket természetesen Ön választja ki.

Vásárolhatók még fényképek 6 féle méretben valamint több méretben fényképkeretek, vászonképek, több fajta fényképes hűtőmágnesek, fényképes kulcstartók is.

Az elkészült felvételeket átadjuk 800x600-as kicsinyített formában is, szolid vízjellel. Így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével és még a képtolvajok ellen is védve van a fényképe a vízjel segítségével.

ide kattintva tekintse meg családi galériánkat.
Óvodai - Iskolai fényképezés

Óvodai - Iskolai fényképezés


Mi a Babokafoto fényképész csapata, nem tipikus iskolai és óvodai fényképeket készítünk.
Miért is?

Mert gondolunk a gyerekekre szánt időre, a felvétel minőségére és a kellékek sokszínűségére. Az óvodai fényképezés során arra törekszünk, hogy kezünkből minőségi fényképek kerüljenek ki, ami méltó nevünkhöz és amiben a szülő és a nagyszülő örömét leli.
Az időpontot és a fényképezés témáját előre leegyeztetjük az illetékes óvodai vezetőséggel. Komplett mobil műteremmel - stúdióval megyünk a helyszínre.
A fényképek elkészítése során a gyermekeknek hagyunk időt, hogy feloldódjanak, megszokják jelenlétünket, bevonjuk őket a játékos, vidám fényképezésbe. Több háttérrel, kiegészítővel tudjuk szebbé varázsolni a megszokott iskolai és óvodai fényképezést.

Ha ünnepi fényképeket szeretnének
(farsangi fotózás, húsvéti fotózás, tavaszköszöntő, tökfesztivál, mikulás fotózás, karácsonyi fotózás) akkor az esemény előtt 3-4 héttel korábban kérjük jelezze felénk, hogy megfelelő időpontot tudjunk találni! Az adott ünnepnek megfelelő háttérrel és kiegészítőkkel készülünk a fényképezésre.

Árainkat az adott óvodai és szülői igényeknek megfelelően egyedi díjszabás alapján alakítjuk ki, személyes egyeztetés után.
Az óvodáknak és iskoláknak különleges ajánlatokkal is tudunk szolgálni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg kérdés merült fel Önben a témával kapcsolatban, kérem, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken.

Várjuk szeretettel megkeresésüket!

A képek bármilyen felhasználásához szerzői engedély szükséges!
Minden jog fentartva, a fotók szerzői jogi védelem alatt állnak!


Óvodai fénykép galériánkat Ide kattintva tekintheti meg.

Kisállat - Házi kdvenc fotózás

Házi kedvenc - kisállat fotózás


"MINI" csomag ára: 9.500.- forint
Az ár tartalmazza a min. 30 perces fényképezést,
minimum 25-30 darab kiválasztott fotót digitálisan és
ezekből 10 db kiválasztott retusált digitális képet.
(a kedvezmény kupon ennél a csomagnál nem vehető igénybe)

"CSAK FOTO" csomag 17.900.- forint
Az ár tartalmazza az 1 órás fényképezést, minimum 50-60 darab kiválasztott fotót digitálisan és ezekből 15 db kiválasztott retusált digitális képet.

"PAPÍRKÉP és FÉNYKÉPES AJÁNDÉK" csomag: 24.900.- forint
Az ár tartalmazza az 1 órás fényképezést, minimum 60-65 darab kiválasztott fotót digitálisan és ezekből 10 db kiválasztott retusált 10x15-ös méretű papírképet, továbbá 2 darab fényképes hűtőmágnest és 2 darab fényképes kulcstartót, amelyekbe a fényképeket természetesen Ön választja ki.

Vásárolhatóak még fényképek 6 féle méretben valamint több méretben fényképkeretek, vászonképek, több fajta fényképes hűtőmágnesek, fényképes kulcstartók is.

Az elkészült felvételeket átadjuk 800x600-as kicsinyített formában is, szolid vízjellel. Így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével és még a képtolvajok ellen is védve van a fényképképe a vízjel segítségével.

Ide kattintva tekintse meg házi kedvenc galériánkat.
Tabló fényképezés - Tablókészítés

Tabló fényképezés - tabló készítés

A tabló fényképek elkészítése történhet az intézményben professzionális mobilstúdióval és igény szerint külső műteremben is.

Székesfehérvár vonzáskörzetében díjtalan kiszállással. Az osztállyal személyes konzultáció alkalmával kiválasztásra kerül a tablófotó háttere, megbeszélésre kerül a tabló grafikája, kerete és a tabló fényképezés pontos menete. Természetesen mindent az osztály igényei alapján készítünk el.
A tabló fényképezés alkalmával mindenkiről több felvétel, beállítás készül, a képek a helyszínen és otthon is megtekinthetőek online felület segítségével.
A fotózás alkalmával, ha nem tetszene az elkészült kép, abban az esetben akár többször is vissza lehet ülni a "gép elé", hogy a diák számára a maximálisan tetsző fotó kerüljön a tablóra. A fényképeket igény szerint szolidan retusáljuk. Utánrendelési lehetőséget a fotókból minden esetben biztosítunk és fényképes ajándéktárgyak közül is lehet rendelni. A fényképezés alkalmával baráti képek is készülhetnek. A tanárok fényképezése 10 fő felett díjmentes.

A tabló grafikai részét az osztály igényei alapján grafikusművész készíti, az ár tartalmazza a tabló nyomtatását, üvegezését, keretezését és az iskolába való kiszállítását. Minden tabló csomagunk osztályra szabható a személyes egyeztetés alkalmával. Lehetőség van külön csak a fényképezést vagy csak a keretezett kész tablót kérni, de akár kérhető csak a digitális tabló képcsomag is.

Nem zárkózunk el egyedi kérések elől sem, minden kérésre nyitottak vagyunk, bizonyos keretek között.

ÍZELÍTŐ, TABLÓ AJÁNLATAINK KÖZÜL:

"Csak tabló fénykép" csomag ajánlatunk már 2.700 - 3.200 ft/fő-től elérhető, ami tartalmaz 32 darab fényképet is.
Amennyiben nincs szükség papírképre, kérhető a tablókép csak digitális csomagban is, ez természetesen olcsóbb és így otthon is lehet nyomtatni.

Nem feltétlen kell az osztályban mindnekinek ugynazt a csomagot választania, a tablócsomagok akár variálhatóak is.

"Tabló és fotó" ajánlatunk elérhető már 4.300-5.800 forint/fő-tól, az ár a megrendelt tabló méretétől (70x100 - 80x120) és az osztály létszámától is függ. A csomag tartalmazza a komplett tablót a grafikától, a nyomatáson át a keretezés - üvegezésig és még 23 darab papírképet, valamint további kedvezményeket, amelyeket a személyes találkozás alkalmával elmondunk.

Ide kattintva tekintse meg tabló fénykép galériánkat.

Esküvői fényképezés

Esküvői fényképezés

Komplett esküvői fényképészeti szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől az esküvő fotózásán át, papírképek nyomtatásán keresztül a digitális képek átadásáig. Minőségi fényképészeti szolgáltatást nyújtunk elérhető árakon, a pár igényeit szem előtt tartva. Nemcsak az esküvői, hanem az azt megelőző kreatív fotózásra is nagy súlyt fektetünk. Fontos, hogy személyre szabott legyen és minél változatosabb fotósorozat készüljön a párokról. A helyszín kiválasztásához minden segítséget megadunk.
Ha nincs tapasztalata az esküvőszervezésben és tanácsra lenne szüksége, szívesen állunk rendelkezésére.

Esküvő fényképezés árai, eseményekre lebontva:
- Templomi szertartás:   30.000.- Ft
- Polgári szertartás   30.000.- Ft
- Templomi + polgári szertartás:   50.000.- Ft
- Külső helyszíni kreatív/műtermi beállított fotózás (2óra):   50.000.- Ft
- Vacsora-(állófogadás)-lakodalom fotózása éjfélig:   35.000.- Ft
- Egész napos rendelkezésre állás (reggeltől - éjfélig):   135.000.- Ft
- Minden megkezdett óra éjfél után:  10.000 Ft/óra
- Helyszíni mobilműterem / mobilsarok felállítását is vállajuk igény   szerint kellékekkel, ennek a szolgáltatásnak az ára az igényelt   szolgáltatások alapján kerül meghatározásra.
- Rendelhetőek egyedi fényképes ajándéktárgyak, köszönőajándékok,   bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal.
- Igény szerint helyszíni minőségi fényképnyomtatás

Az elkészült felvételeket átadjuk 800x600-as kicsinyített formában is, szolid vízjellel. Így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével és még a képtolvajok ellen is védve van a fényképe a vízjel segítségével.

Ide kattintva tekintse meg esküvői fénykép galériánkat.
Gömbpanoráma 3D panoráma és virtuális túra

360 fokos Gömbpanoráma és

3D virtuális túra készítés

A 360 fokos panorámában vagy 3D gömbpanorámában
(virtuális túrában) az egér vagy a billentyűzet segítségével minden irányban 360 fokban körbenézhetünk. A virtuális túrában "sétálhatunk" és bejárhatjuk az adott helyszínt. Dobja fel cége honlapját 360 fokos gömbpanorámával / virtuális túrával és mutassa meg a világnak miért érdemes Önt és cégét választani.

360 fokos gömbpanorámáját már 17.900 forintért elkészítjük Önnek.

Amennyiben virtuális 360 fokos túrát szeretne személyes találkozó szükséges, mert egy közösen átbeszélt terv alapján készítjük el az ajánlatot és ezen a kialkudott szempontok alapján készítjük el a virtuális túrát.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és bármilyen kérdés merült volna fel Önben, akkor keressen bizalommal Elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

Ide kattintva tekintse meg 360 fokos gömbpanoráma galériánkat.
Rendezvény fotózás - céges portfolió

Rendezvény fotózás -

Céges portfolió készítés

Vállaljuk céges rendezvények, megnyitó ünnepségek, konferenciák, sportesemények, szabadtéri rendezvények, kiállítások, termékbemutatók, iskolai rendezvények fényképezését akár helyszíni fotónyomtatással is. Helyszíni fotónyomtatásnál a rendezvényen igény szerint mobilstúdióval is rendelkezésre tudunk állni, a fényképeket akár saját logójával is el tudjuk látni és a helyszínen a kiválasztás után azonnal át is tudjuk adni. A nyomtatásnál akár előre megbeszélt darabszám alapján is tudunk dolgozni, amit a megrendelő előre fizet és a vendégek így ingyen kapják a képeket, de a fényképeket értékesíthetjük mi is a helyszínen.

Ajánlatunkat egyedi díjszabás alapján a megrendelő igényeire szabva dolgozzuk ki. Az ár függ a helyszíntől, az elkészítendő fényképek számától és az Ön igényeitől.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal Elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

Az elkészült felvételeket az utómunka elvégeztével átadjuk digitális formában teljes felbontásban és 800x600-as kicsinyített formában is így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra anélkül, vagy honlapjára anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével.

Ide kattintva tekintse meg rendezvény fotó galériánkat.
Tárgy és étel fényképezés

Tárgy és étel fényképezés

Vállaljuk termékfotók és tárgyfotók elkészítését, katalógusokba, prospektusokba, webáruházakba, valamint éttermek, pizzériák, cukrászdák ételfényképezését akár helyszíni mobilstúdióval.

A jó termékfotó titka, hogy eladja a terméket, mi a Babokafoto ebben segíthetünk Önnek. Akár nagy, nehezen vagy egyáltalán nem mozgatható tárgyak fényképezéséhez a helyszínre is kiszállunk profi mobilstúdióval. Minden elkészült fényképünket teljeskörű utómunka után adjuk át. Ajánlatunk egyedi díjszabás alapján a megrendelő igényeire szabva dolgozzuk ki.
Az adott termékfotó ára függ a termék darabszámától az elkészítendő fényképek számától és az Ön igényeitől.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal Elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

Az elkészült felvételeket az utómunka elvégeztével átadjuk digitális formában teljes felbontásban és 800x600-as kicsinyített formában is így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra, vagy honlapjára anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével.

Ide kattintva tekintse meg tárgy és étel fotó galériánkat.
Jármű fényképezés

Jármű fényképezés

Vállaljuk járművek, egyedi autók, sportautók, kamionok, motorok, old timer gépkocsik, motorkerékpárok fényképezését promóciós vagy magáncélra, akár egyedi helyszíneken is. Továbbá fényképezünk autós, motoros bemutatókon, tuning találkozókon, márkatalálkozókon, akár egyéni elképzelés alapján is.
Az ár meghatározása előre egyeztetve, egyedi díjszabás alapján személyre szabottan történik.

Amennyiben nemcsak kívülről szeretné az autóját megörökíteni hanem a jármű belsejéről is szeretne 360 fokos gömbpanorámát, így akár évek múltán is "vissza tud ülni" az autójába a virtuális valóság segítségével.
Autó belső 360 fokos gömbpanoráma már 17.500.- ft-ért elérhető.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal Elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

Az elkészült felvételeket az utómunka elvégeztével átadjuk digitális formában, teljes felbontásban és 800x600-as kicsinyített formában is, így könnyedén feltöltheti bármelyik közösségi oldalra vagy honlapjára anélkül, hogy időt kéne pazarolnia a képek átméretezésével.

Ide kattintva tekintse meg jármű fotó galériánkat.
Ugrás a lap tetejére